Scrisoarea unui tânăr homosexual, virală pe Facebook

Un tânăr de 21 de ani a publicat pe Facebook o scrisoare care a devenit virală. Este un răspuns pentru cel care i-a jingit sora de 11 ani din cauză că are un frate homosexual. 

Tânărul din Marea Britanie a scris rândurile de pe Facebook către cel care i-a spus surorii sale de 11 ani că este dezgustător să aibă un frate homosexual. 

Joseph Flinders a publicat pe Facebook o fotografie în care este alături de sora sa de 11 ani la o paradă Gay Pride. Băiatul care i-a jignit sora este un coleg de școală al acesteia. Tânărul britanic a publicat următorul răspuns pe Facebook: "O scrisoare deschisă către micul ticălos care s-a luat de sora mea pentru că are un frate homosexual. Vreau doar să dau un exemplu despre ceea ce înseamnă o educație decentă. Poza asta am făcut-o la parada Gay Pride, unde ea m-a rugat să o iau cu mine. Cred că este destul de cool asta din partea unei fetiţe de 11 ani, nu? Nu am cunoscut niciodată până acum vreun copil mai plin de compasiune şi acceptare precum ea şi nu vreau ca existenţa ta plină de ură să îi afecteze în vreun fel modul ei de a fi. Nu sunt o persoană care căreia îi place să se certe, dar acesta este un punct sensibil, pe care nu aş vrea să îl ating dacă aş fi în locul tău. Din fericire, eşti o specie pe cale de dispariţie şi îmi imaginez că faci parte din ultima generaţie cu mintea îngustă pe care trebuie să o mai suport. Cred că (Lola, n. red) este minunată şi este mai mândră ca niciodată să le spună tuturor că fratele ei este homosexual. Aşa că poţi continua fericit să răspândeşti ura aceasta pe care nimeni nu dă doi bani".

Mama celor doi a distribuit postarea fiului său și a scris: "Trebuie să îţi pară rău măcar puţin pentru copiii precum acela menţionat... pentru că ei nu s-au născut homofobi. Ei sunt, în mod evident, influenţaţi de ceilalţi membri ai familiei". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel