Scrisoarea unei vânzătoare de la Mega Image: V-ar trebui microfoane în magazine să auziți cum înjură clienții!

Tudor D. E., o angajată la Mega Image, a transmis o scrisoare către conducerea magazinului.

”Scrisoare deschisă, către Mega Image ...

Dragă Mega,

Am să încerc și pe această cale să îți comunic situația noastră, a angajaților!

 
Am înțeles că ai despărțit turele, ca tu să ai o oarecare siguranță în fața lui Covid 19, pentru că programul nostru se suprapunea o tură cu cealaltă, câteva ore. Am înțeles că, deși ai prelungit programul magazinelor, aproape de normal, încă era Situație de urgență și am răbdat, făcând eforturi imense să rămânem în picioare și păstrând fidelitatea față de tine.

Dragă Mega, suntem foarte obosiți și clienții, tot mai mulți, devin nemulțumiți! Ne așteptam, ca de la 1 iunie, măcar programul angajaților să revină la normal, așa cum au toate magazinele concurente, dar Cineva a decis în numele nostru, dorind să ne încerce rezistența la stres și îmbolnăvindu-ne, pentru că, deși cunoașteți că nu avem suficient personal, nu există nici o modalitate de a ne opune hotărârilor luate!

Eu, personal, nu am luat nici o zi de concediu de odihnă în acest an, pentru că nimeni nu este dispus să mă înlocuiască! Lucrez pe două raioane, timp de cinci ore, singură și vă asigur că este extrem de mult de muncă, raioane pentru care, regulamentul, prevede trei angajați, care să facă producție și să scoată expirate!

Sunt convinsă că, ,,de sus" se văd doar economiile făcute, dar, noi, ,,de jos", privim totul ca pe o bătaie de joc ! Să nu te miri, Mega, dacă, la un moment dat, vei plăti mai multe concedii medicale, decât salarii!

Pentru că la asta se va ajunge, când nu ai timp să bei nici apă sau să mergi la toaletă! Am vrut să îmi dau demisia la auzul deciziei de a lucra în același ritm de lucru, de la 1 iunie, dar... din respect și admirație pentru șefa mea de magazin, voi încerca să rezist (și nu doar eu!)... Un singur casier, până la ora 12:00, nu îți spune nimic? Ar fi fost doi, dacă tura era completă! V-ar trebui microfoane în magazine, să auziți cum înjură clienții și cât de nemulțumiți sunt! 


Mă rog, ar fi multe de spus, dar toți cei care ne citiți problemele, vă declarați înțelegători, dar rămâneți indiferenți! ...”, a scris Tudor D.E., o vânzătoare la Mega Image.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel