Scrisoare pentru Popescu. "LĂSAȚI OMUL SĂ-ȘI TRĂIASCĂ DUREREA!"

După ce Dor Geta Popescu a decedat, unii și-au îndreptat atacurile către tatăl ei pe care l-au acuzat că și-a împins fiica spre moarte.

În schimb, mai sunt și alte persoane care ne îndeamnă - decât să criticăm - să trimitem o scrisoare de condoleanțe și să ne rugăm pentru sufletul fetiței.

"Acest tata a crescut altfel de copii, copii campioni, copii cu alta fibra, copii cu vointa proprie, cu aspiratii, cu visuri, cu confirmari personale, performeri.

Ambitiile tatalui au fost si ale copiilor, asa i-a definit si nu a gresit. Riscul a facut parte din viata acestor copii tot timpul si a fost un risc asumat de toata familia. Ovidiu Popescu a inteles ca acesti copii nu ii apartin doar lui ci si lor insile, pasiunii, sacrificiului, performantei. Acesti copii par sa aiba un destin special si noi, spectatorii, cei care ii admiram cand vedem supra oameni trebuie sa fim alaturi de ei si cand sacrificiul e suprem. Sigur, majoritatea parintilor cresc copii care nu vor fi niciodata campioni in nici un domeniu, bravo lor, cresc copii normali. Dar a afirma ca Ovidiu Popescu si-a impins copilul la moarte, a-l acuza de crima mi se pare de neinchipuit.

Lasati omul sa-si traiasca durerea si mustrarile de constiinta fara sa interveniti. Este mult prea greu tot ce i se intampla! Trimiteti o scrisoare de condoleante si rugati-va pentru acest copil temerar, curajos, care a dorit sa-si invinga limitele, sa riste, sa castige, sa fie campion! Sacrificiul ei si al tatalui ei trebuie sa ne si inspire nu numai sa ne revolte.

Cine stie cati sportivi nu isi risca viata zi de zi pentru a se autodepasi si reusesc!", a transmis Corina Vintan.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel