SCANDALUL VOLKSWAGEN. Șefii din industria auto cad pe capete

SCANDALUL VOLKSWAGEN. Șefii Departamentelor de cercetare-dezvoltare de la divizia de mașini de pasageri a Volkswagen (VW), precum și cei de la Audi și Porsche au fost suspendați din funcții, din cauza scandalului legat de manipularea testelor privind nivelului emisiilor.

SCANDALUL VOLKSWAGEN. Vineri, la reuniunea Board-ului de supervizare a grupului VW, s-a stabilit că unii angajați ai companiei germane vor fi îndepărtați până când se va finaliza ancheta.

Reprezentanții Audi, VW și Porsche nu au comentat informația. La Bursa de la Frankfurt, acțiunile Volkswagen înregistrau luni dimineață un declin de 3%.

[citeste si]

Joi, publicația germană 'Bild' anunța că doi dintre cei mai importanți ingineri ai grupului Volkswagen vor fi forțați să demisioneze din cauza scandalului legat de manipularea testelor privind nivelului emisiilor. Ulrich Hackenberg, șeful Departamentului de cercetare-dezvoltare al Audi, și inginerul șef al Porsche, Wolfgang Hatz, vor fi concediați, susține publicația germană.

Vineri, Board-ul de supervizare a anunțat că noul director general al grupului Volkswagen este Matthias Mueller, șeful diviziei Porsche. Matthias Mueller, în vârstă de 62 de ani, a condus divizia Porsche în ultimii patru ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel