Scandal pensii MAI. Carmen Dan: O surpriză foarte plăcută. Decizia consilierilor ministrului

Ministrul Carmen Dan susține că a avut o ”surpriză foarte plăcută” din partea consilierilor în cursul acestei zile.

În urma scandalului mediatic, după ce mai mulți angajați s-au pensionat iar ulterior s-au reangajat, Carmen Dan susține că toți cei cinci consilieri ”au ales să plece din poziții”, dar au ales să rămână alături de ea ”fără să fie remunerați”.

”Astăzi toți cei cinci consilieri ai mei au venit la mine si mi-au spus că situația în care se află și care e atât de intens mediatizată poate fi remediată într-un singur fel. Din punctul lor de vedere expunerea publică a situației lor, deși nu s-au făcut nominalizări și s-a vorbit doar la modul general, au considerat că imaginea ministerului e vulnerabilizată.

Au ales sa renunțe la indemnizații. Toți cei care sunt în această situație în cabinetul meu sunt oameni cu experiență care au muncit peste 20 de ani în minister. Ei au ales să plece din aceste poziții considerând că vulnerabilizează ministerul. S-au oferit să rămână lângă mine și să facă activitatea pe care au făcut-o și înainte, dar fără să fie remunerați”, a precizat Carmen Dan la România TV.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel