Urmărește emisiunea live


Scandal MAI. Carmen Dan: Să plece! Îi cer public să facă gestul pe care îl așteptăm cu toții

Ministrul Carmen Dan a spus că Aurelian Miu, comisar șef, însuși șeful Serviciului Control din IGPFR, cel care stătea în genunchi într-o fotografie, ar trebui să demisioneze.

"Acea fotografie nu a fost făcută în contextul unui ritual. (...) Consider că domnul Aurelian Mitu trebuie să facă un gest de minimă onoare și să plece din acea poziție pentru că acea poziție presupune atributul responsabilității funcției. Ipostaza în care s-a pus nu face onoare nimănui. Îi cer public să se gândească și să facă gestul pe care îl așteptăm cu toții. Altfel, îi voi aminti, despre acest lucru, în fiecare zi. Încă nu am finalizat verificarea ca să reiasă dacă sunt și aspecte penale, dar din punct de vedere disciplinar, procedura disciplinară nu mai poate fi începută deoarece ne aflăm la patru ani după ce s-a petrecut incidentul. Îi cer încă o dată domnului Miu să facă gestul de onoare și să se retragă din acea poziție. (...) Mai sunt persoane de audiat pentru a vedea exact cine a fost la masă", a zis Carmen Dan.

Ministrul de Interne a declanșat o anchetă, după ce în spațiul public au apărut fotografii în care șeful Serviciului Control din cadrul Poliției de Frontieră, Aurelian Miu, stă în genunchi în fața unor superiori.

Ziarul Național a publicat miercuri fotografiile în care susține că în acel loc unde era Aurelian Miu se mai aflau Gelu Oltean, fost șef al Serviciului de informații al Ministerului de Interne, Ioan Buda, șeful Poliției de Frontieră, Marcel Ardelean, șeful Direcției de Supraveghere și Controlul Trecerii Frontierei.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel