Scandal la Toplița. Două femei s-au înjunghiat / 11 persoane, imobilizate

Foto ilustrativ. Imagine de Vașadi Viorel de la Pixabay
Foto ilustrativ. Imagine de Vașadi Viorel de la Pixabay

Poliţiştii şi jandarmii au intervenit, duminică, pentru aplanarea unui scandal izbucnit la Topliţa. 11 persoane au fost imobilizate şi duse la audieri, după ce două femei s-au înjunghiat. 

Poliţiştii şi jandarmii harghiteni au intervenit, duminică la prânz, pentru aplanarea unui scandal izbucnit în zona Pieţei Agroalimentare din municipiul Topliţa, 11 persoane fiind imobilizate şi conduse la sediul Poliţiei pentru audieri.

Biroul de Presă al IPJ Harghita a informat că evenimentul a fost anunţat prin 112 şi, ţinând cont de numărul sesizat al participanţilor, la faţa locului s-a deplasat o echipă operativă complexă din cadrul IPJ, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi al echipajelor Inspectoratului de Jandarmi Judeţean.

11 persoane imobilizate. Două femei s-au înjunghiat

Imediat după intervenţia forţelor de ordine, scandalul a fost aplanat, iar 11 persoane au fost imobilizate şi conduse la sediul Poliţiei Municipiului Topliţa, în vederea efectuării de verificări şi luării măsurilor legale ce se impun.

Sursa citată a precizat că, din primele date şi indicii obţinute de poliţişti, rezultă că 'mai multe persoane din judeţul Neamţ s-au deplasat în municipiul harghitean Topliţa, unde, pe fondul unor neînţelegeri anterioare ce urmează să fie clarificate, două femei s-ar fi înţepat cu un cuţit reciproc, iar ceilalţi participanţi şi-au aplicat lovituri unii altora'.

De asemenea, în timpul scandalului au fost avariate patru autoturisme.

A fost deschis un dosar penal 

În cauză s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugere, transmite Agerpres.

Cercetările sunt continuate, sub coordonarea procurorului de caz, în vederea identificării tuturor persoanelor posibil implicate şi dispunerii măsurilor legale ce se impun. 

Recent, un alt scandal a avut loc în Ilfov

Un tânăr de 21 de ani a fost reținut pentru amenințare, nerespectarea regimului armelor și uz de armă fără drept, în scandalul izbucnit pe 14 iunie, în satul Cozieni din comuna Găneasa, județul Ilfov.

Potrivit IPJ Ilfov, polițiștii din Voluntari au reținut un bărbat în vârstă de 21 de ani, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și uzul de armă fără drept.

Polițiștii au deschis în acest caz un dosar penal și continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului Buftea.

Cercetările au început după ce doi bărbați ar fi tras cu pistolul în aer și ar fi aruncat cu pietre după o femeie, care a sunat la 112. Se pare că scandalul a pornit de la un banner electoral, iar agresorii sunt tată și fiu.

Cei doi bărbați au fost duși la secția de Poliție, pentru audieri. În comuna Găneasa, pe 27 iunie, vor avea loc alegeri locale parțiale, transmitea Mediafax, marți, 15 iunie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel