SCANDAL între un prefect și un profesor de jurnalism. „Cea mai mare, cea mai crasă, cea mai gravă greșeală”

Prefectul județului Constanța, George-Sergiu Niculescu, și un profesor FJSC din cadrul Universității din București, Horea Mihai Bădău, s-au acuzat reciproc pentru „minciuni” legate de starea epidemiologică a teritoriului cu ieșire la mare.

Prefectul a spus că va introduce Constanța în carantină de la 1 iulie”, a scris Bădău, pe blogul său personal. După ce a citit declarația la solicitarea constănțenilor, Niculescu a răspuns pe pagina sa oficială de Facebook: „Am tot dreptul să îl întreb pe domnul profesor de ce face cea mai mare, cea mai crasă, cea mai gravă greșeală pe care o poate face un jurnalist, și anume să dezinformeze”. Mai apoi, prefectul a folosit hashtag-urile #fakenews și #căutămadevărul.

Nu mint (...). Astăzi a spus și Ministrul Sănătății azi-dimineață. Prefectul vă minte https://horeabadau.ro/.../ministrul-sanatatii-in-cazul.../. Într-adevăr, acum discuția despre carantinare nu mai este de actualitate, pentru că a scăzut numărul de îmbolnăviri. Dar acum 2-3 zile când am scris eu articolul, era de actualitate si se discuta in forurile de decizie”, a argumentat profesorul la un comentariu de pe pagina prefectului.

Situația se va judeca în tribunal

Sunt dezamăgit să constat că prefectul nu își asumă o declarație pe care a făcut-o – declarația există sub formă înregistrată și va fi folosită ca probă în instanță. Sunt dezamăgit să constat că prefectul de Constanța, fără îndoială, un politician prea tânăr și fără experiența necesară pentru a gestiona bomba epidemiologică care se formează la Constanța, mă atacă pe mine, cel care a tras un semnal de alarmă, în loc să gestioneze situația din ce în ce mai gravă din județ, care pune în pericol viețile constănțenilor”, a continuat pe blogul său profesorul de jurnalism din cadrul FJSC.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel