Scandal într-un fast food din Galați. A cerut mâncare GRATIS pentru că are drept de ȘMECHER

 / Foto: Jandarmeria Română
/ Foto: Jandarmeria Română

Un tânăr a făcut scandal într-un fast-food din orașul Tecuci, pretinzând mâncare gratis. A distrus mai multe lucruri și a sărit la bătaie în timp ce susţinea că mâncarea e „dreptul lui de șmecher”. Poliţiştii l-au vindecat de "şmecherie" pe loc şi i-au întocmit actele de sesizare pentru nu mai puţin de trei infracţiuni.

Mare zarvă mare într-un fast-food din Tecuci. Un tânăr a cerut mâncare gratis pentru că, în nebunia momentului, şi-a imaginat că i se cuvine şi că titulatura de "şmecher" pe care şi-a atribuit-o singur îl îndreptăţeşte să facă asta. Să fie adevărat ce spun psihologii? Că atunci când ţi-e foarte foame devii impulsiv şi eşti uşor iritabil?

Era doar beat criţă, nu şmecher

Potrivit jandarmilor gălățeni, tânărul era băut bine atunci când a intrat într-un fast-food și a cerut de mâncare, fără să plătească. Pentru că a fost refuzat, bărbatul în vârstă de 22 ani a făcut scandal. Speriată, o angajată a sunat la 112, iar la fața locului au fost trimiși jandarmii. Agresorul le-a explicat celor prezenți că mâncarea gratuită reprezintă „dreptul său de șmecher”. Se pare că scandalagiul şi-a pierdut şi vocea şi curajul la vederea forţelor de ordine care l-au liniştit şi i-au mai tăiat din elan atunci când i-au cerut buletinul. 

A dat cu uşa de pământ

Tecuceanul aghesmuit nu s-a mulţumit doar să împingă şi să trântească, dar a şi făcut stricăciuni în local. „Agresorul, un bărbat în vârstă de 22 ani, din Tecuci, aflat sub influența alcoolului, a intrat în incinta societății comerciale cu o sticlă de bere în mână și a cerut unui angajat să îi dea să mănânce fără să plătească. Fiind refuzat, bărbatul a început să facă scandal și să amenințe persoanele aflate în interior. De față fiind, administratorul societății l-a invitat afară însă, bărbatul i-a spus că nu vrea să iasă până nu primește „dreptul de șmecher.” Fiind refuzat a doua oară, acesta a sărit la bătaie, moment în care a spart câteva bunuri aflate la interior și a distrus ușa de acces în spatele tejghelei. Speriați, clienții au ieșit afară din fast-food”, au anunțat reprezentanții Jandarmeriei Galați. Agresorul a fost dus la sediul poliției, unde i-au fost întocmite actele de sesizare pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburare a ordinii și liniștii publice, distrugere și amenințare, titrează Mediafax. Cercetările sunt continuate de Poliţia Municipiului Tecuci.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel