Scandal în Galaţi. Îngrijitoarea unei bătrâne de 77 de ani, scoasă cu forţa de jandarmi din casă - VIDEO

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

Jandarmii gălăţeni au intervenit în casa unei bătrâne de 77 de ani pentru a o da afară pe îngrijitoarea acesteia, care nu mai voia să se mute din apartament. 

"La 77 ani, o bătrână din Galați a crezut că a găsit persoana alături de care să își mai îndulcească singurătatea. Având copiii plecați peste graniță, bătrâna era îngrijită de către o vecină care îi administra banii, îi gătea, îi lua medicamentele, îi făcea cumpărăturile și îi achita datoriile, numai că, la începutul lunii decembrie 2020 vecina a cunoscut o doamnă dispusă să îngrijească bătrâna, iar pentru acest serviciu îi era permis să locuiască în apartament. S-au cunoscut și s-au înțeles asupra acestui aspect.

Spre finalul lunii însă, noua „prietenă” de apartament a bătrânei, cu 30 de ani mai tânără, a început să îi ceară acesteia ca ea să îi ridice pensia și să îi administreze banii, așa cum consideră de cuviință, numai că s-a lovit de un refuz categoric al bătrânei. Discuțiile pe acest subiect au culminat duminică, 3 ianuarie, când femeii i s-a cerut să părăsească locuința, dar a refuzat. Rudele venite să o ajute pe bătrână nu au reușit, motiv pentru care au fost chemați jandarmii, culmea, chiar de către femeia căreia i se solicitase să părăsească imobilul.Într-un final, aceasta a fost scoasă in apartament și amendată cu 1.000 lei.

Întrucât bătrânii sunt vulnerabili în fața unor astfel de situații, recomandăm să verificați persoana pe care o alegeți să locuiască cu ei, să le administreze veniturile și să îi îngrijească. Nu știți peste cine puteți da.", a transmis Jandarmeria Galaţi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel