Scandal adopţie. Radu Herjeu: Ați înnebunit de tot! Nu mai puteți sta 5 minute fără să urlați?

Radu Herjeu
Radu Herjeu

Radu Herjeu se declară revoltat de modul în care incidentul cu minora dată spre adopţie a fost întors pe toate părţile şi a fost folosit drept pretext pentru lupta dintre taberele ”ciuma roșie a corupților, antioccidentalilor, naționaliștilor”, pe de o parte și ”globaliștii susținători ai statului de drept și al abuzurilor în numele acestuia”.

"Băi, ați înnebunit de tot! Deci, orice eveniment/incident/subiect care implică un procuror trebuie transformat în conflict visceral între ”ciuma roșie a corupților, antioccidentalilor, naționaliștilor”, pe de o parte și ”globaliștii susținători ai statului de drept și al abuzurilor în numele acestuia”, pe de cealaltă parte?

Chiar vă încăierați pentru orice tâmpenie și începeți să bateți câmpii despre teorii mondiale sau autohtone ale conspirației? Chiar trebuie să folosiți orice incident, mai mult sau mai puțin izolat, ca pretext de scandal și discordie? Chiar nu mai puteți sta 5 minute fără să urlați unii la alții și să vă amenințați reciproc cu excomunicarea?", a scris Radu Herjeu pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel