Șapte focuri de armă, trase la granița cu Ucraina

trafic frontiera
trafic frontiera

Polițiștii de frontieră din Suceava au tras, în noaptea de sâmbătă spre duminică, șapte focuri de armă la granița cu Ucraina, asupra unui grup de contrabandiști cu țigări. Doi bărbați au fost au fost reținuți de autorități pentru 24 de ore.

Potrivit lui Ilie Poroch, purtător de cuvânt IJPF Suceava, poliţiştii de Frontieră din judeţul Suceava au surprins, sâmbătă la ora 03.00,  cu ajutorul camerei de termoviziune un grup de cinci persoane care încercau să introducă pe teritoriul României aproximativ 40.000 de pachete de ţigări, în valoare de peste 370.000 de lei.

Pentru reținerea lor, polițiștii au fost nevoiți să tragă șapte focuri de avertisment în aer, din păcate, trei contrabandiști reușind să scape, ceilalți doi fiind reţinuţi pentru 24 de ore. Ei urmează a fi propuşi pentru arestare preventivă timp de 29 de zile.

"S-au observat mai multe persoane care cărau mai multe colete voluminoase. Lucrătorii Poliţiei de Frontieră au tras şapte focuri de armă în plan vertical, conform legislaţiei. S-au confiscat 20 de colete cu 78 de baxuri de ţigări. Este vorba de aproximativ 40.000 de pachete, în valoare de peste 370.000 de lei", a spus Ilie Poroch, citează RTV.net.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel