Sancțiune Ponta. Ce spune preşedintele executiv al PSD

Preşedintele executiv al PSD Niculae Bădălău este de părere că Victor Ponta nu trebuie sancţionat de partid pentru că a declarat că Guvernul Grindeanu are '4 piloţi'.

'Povestea cu mai mulţi la manşă e o poveste. Avem un premier, avem un Guvern, avem miniştri capabili, e un Guvern solid, care ştie ce trebuie să facă şi care în continuare va pune programul politic în aplicare. Victor Ponta nu trebuie sancţionat. La noi este democraţie şi atâta timp cât aceste declaraţii nu afectează partidul nu trebuie sancţionat. Victor Ponta foloseşte metafore, nu neapărat sunt lucruri serioase. (...) Cu cât suntem mai mulţi cu idei şi cu iniţiative pozitive pentru România, cu atât e mai bine', a declarat Bădălău, miercuri, la finalul şedinţei Comitetului Executiv Naţional al PSD.

[citeste si]

Bădălău a adăugat că pentru el Ponta este unul dintre cei mai buni premieri ai României, 'dacă nu cel mai bun', şi consideră că acesta ar trebui în continuare să aibă o carieră politică în PSD. Preşedintele executiv al PSD a susţinut că nu încape comparaţie între Victor Ponta şi Mihai Chirica, pentru că acesta din urmă a avut nişte 'declaraţii nefericite', care nu au făcut bine partidului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel