Urmărește emisiunea live


Sala Polivalentă din Tulcea prinde contur. Horia Teodorescu, președintele CJ Tulcea: „Construim pentru viitorii campioni ai României“

Stadiul general al lucrărilor la noua Sală Polivalentă ridicată de Compania Națională de Investiții în județul Tulcea este de 24%, anunță CJ Tulcea.

Astfel s-au forat 300 de piloni la o adâncime de 14 metri pentru sprijinirea pereților excavației. La subsol 1 se se lucrează la stâlpii de susținere și împrejmuirea cu pereți. Totodată, se va cofra placa peste acest subsol, urmând armarea. 

La subsolul 2, excavația este finalizată în proporție de 90%.

Reamintim faptul că noua clădire va avea un teren principal de competiții și un teren de antrenament situat în subsol, lucru care va permite desfășurarea simultană a două activități sportive distincte.

De asemenea, noua Sală Polivalentă va avea inclusiv parcare subterană, iar tribunele vor putea susține 4.438 de spectatori, de aproape 4 ori mai mulți decât putea susține vechea sală. Capacitatea tribunelor va fi de peste 4000 de spectatori.

„Așa cum am spus în cadrul primei ediții a Galei Sportului Tulcean, știu că pentru sportivii din județul nostru dorința de performanță este foarte mare, iar pentru ei și generațiile care îi urmează mi-am dorit construcția acestei clădiri. Construim pentru viitorii campioni ai României!“, a transmis președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu. Consiliul Județean Tulcea este beneficiarul investiției.










Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel