Sală de jocuri de noroc, amendată cu 40.000 de lei. Update: drept la replică

Un operator economic din localitatea Târgu Bujor, județul Galați, care deţine o sală de jocuri de noroc a fost sancţionat de către jandarmi cu amenzi a căror valoare totală se ridică la suma de 40.000 lei.

UPDATE: DREPT LA REPLICĂ. DAȚI CLICK AICI PENTRU A-L CITI.

ȘTIRE INIȚIALĂ:

În noaptea de 6 spre 7 august, pe timpul desfăşurării misiunilor de ordine publică şi de verificare a respectării măsurilor de distanţare socială şi a prevederilor legii privind prevenirea şi combaterea pandemiei de COVID-19, jandarmii aflaţi în patrulare pe raza oraşului Târgu Bujor au identificat o sală de jocuri de noroc care funcţiona după ora 23:00.

”Chiar dacă avea cunoştinţă despre prevederile legale, administratorul societăţi a refuzat să închidă unitatea comercială atunci când i-a fost recomandat acest lucru de către jandarmi, motiv pentru care a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 10.000 lei. În urma verificărilor repetate efectuate în aceeaşi noapte de către oamenii legii s-a constatat că punctul de lucru a funcţionat pe toată durata nopţii, de fiecare dată administratorul refuzând să închidă sala de jocuri, atunci când jandarmii i-au pus în atenţie acest lucru”, se arată într-un comunicat de presă. 

Totalul amenzilor se ridică la 40.000 de lei 



Pentru nerespectarea legii, jandarmii au aplicat patru sancţiuni contravenţionale a căror valoare totală se ridică la suma de 40.000 lei.

Hotărârea nr.80 din 29.07.2020 a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi, emisă în baza Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, precizează la articolul 3: "se interzice desfăşurarea activităţii cu publicul pentru operatorii economici din domeniul jocurilor de noroc, în intervalul orar 23:00-06:00."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel