Sabina Fati, interfaţa lui Dan Adamescu la licitaţia de joi, pentru a cumpăra Academia Caţavencu

dan adamescu
dan adamescu

Dan Adamescu,  proprietarul cotidianului "România liberă",  intenţionează să achiziţioneze  "Academia Caţavencu", susţin surse din anturajul omului de afaceri.

Miliardarul Dan Grigore Adamescu, unul dintre cei mai bogaţi români din Top 300, proprietar al holdingului de presă care deţine titlul "România liberă", intenţionează să-şi adauge în portofoliu marca "Academia Caţavencu", au declarat pentru realitatea.net surse din grupul de presă Medien Holding.

"Sabina Fati este doar interfaţa. Era nevoie de un jurnalist cu experienţă şi cu o anume ţinută morală pentru a îndeplini cerinţele din caietul de sarcini. Este de fapt un aranjament al omului de afaceri Dan Adamescu", spun sursele citate.

Doru Buşcu, director editorial Academia Caţavencu, şi jurnalista Sabina Fati de la România liberă s-au înscris la licitaţia publică cu strigare organizată joi, începând cu ora 13.00, de lichidatorul judiciar General Group Expert SRL al societăţii Caţavencu SA, în care va fi licitată şi marca "Academia Caţavencu". Preţul de pornire este de 149.322 de euro (fără TVA), potrivit anunţului de licitaţie publicat.

Citeşte şi:

Florin Iaru: Dacă venea Vadim în locul Sabinei Fati, ai fi lucrat cu el? Mânie şi uşurare în redacţie, după vânzarea Academiei Caţavencu

140.000 de euro, valoarea brandului Academia Caţavencu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel