Urmărește emisiunea live


Rupert Murdoch, atacat cu spumă de ras în Parlamentul britanic

audieri
audieri

Poliţia a îndepărtat din sala în care erau audiaţi, marţi, James şi Rupert Murdoch un individ care a pulverizat înspre cei doi o substanţă albă, care părea a fi spumă de ras, potrivit CNN.

Potrivit unui producător CNN, individul asista în sală la audieri, care decurgeau deja de mai bine de două ore. La un moment dat, s-a ridicat şi a scos dintr-o geantă ceva care părea un spray cu spumă de ras, pe care l-a îndreptat către Rupert Murdoch.

Incidentul, care a avut loc în timpul audierii lui Rupert şi James Murdoch în comisia pentru media a Parlamentului britanic pe tema interceptărilor ilegale de la News of the World, a determinat suspendarea lucrărilor.

S-a auzit o rumoare, strigăte de dezaprobare, "O, nu!", iar câţiva parlamentari s-au ridicat în picioare şi priveau spre partea stângă a sălii în care avea loc audierea, acolo unde se afla Rupert Murdoch. Fiul său nu a fost atins de substanţa pulverizată, dar Rupert Murdoch a apărut, la reluarea audierilor, fără sacou, doar în cămaşă şi cravată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel