Roxana Mânzatu: Ar fi mai bine să organizăm un congres PSD de alegere a unei noi conduceri după prezidenţiale

Vicepreşedintele PSD Roxana Mânzatu a declarat vineri că un congres al partidului în care să se aleagă o nouă conducere ar trebui să aibă loc după prezidenţiale.

'Părerea mea este că ar fi mai bine să organizăm după alegerile prezidenţiale (un congres al PSD - n.r.), pentru că e bine ca într-un partid atât de mare şi care se bazează atât de mult pe structurile teritoriale să existe un timp pentru a se aşeza toate transformările prin care trebuie să treacă şi PSD şi societatea după votul de duminică, 26 mai', a spus Roxana Mânzatu, înainte de CExN al PSD. Ea a adăugat, pe de altă parte, că un congres al social-democraţilor pentru desemnarea unui candidat la prezidenţiale este obligatoriu să fie organizat conform Statutului partidului.

'E obligatoriu, este statutar, asta vom discuta astăzi, este scopul întâlnirii noastre în CEx', a precizat Mânzatu. Aceasta nu exclude varianta unui prezidenţiabil din afara PSD. 'Nu are sens să vorbim acum de un nume, însă varianta unui candidat susţinut de PSD, care să fie o personalitate din afara partidului, este o variantă posibilă pe care sper să o discutăm. Asta nu înseamnă că PSD nu are un candidat potrivit, PSD are chiar mai multe nume pe care dumneavoastră le-aţi tot vehiculat, dar nu exclude şi discuţia la care am făcut referire mai devreme', le-a spus Mânzatu jurnaliştilor.

Întrebată dacă Viorica Dăncilă ar fi un preşedinte bun al PSD şi după interimatul pe care-l exercită la şefia partidului, ea a afirmat: 'Nu pot să răspund acum, dânsa este preşedinte interimar de două săptămâni, dar suntem cu toţii extrem de de mulţumiţi despre maniera în care reuşeşte să gestioneze situaţia în PSD de după momentul dificil prin care noi am trecut'.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel