Românii și bulgarii, atacați din nou de englezi

the sun
the sun

Tabloidul britanic The Sun continuă atacurile la adresa imigranţilor români şi bulgari, de care se tem că vor acapara Regatul de la anul, când se vor ridica restricţiile pe piaţa de muncă.

Ieri, cotidianul a publicat imagini cu câţiva imigranţi bulgari care aveau în mâini un exemplar al publicaţiei, deschis la paginile unde titlul era “De ce să muncesc?”.

Jurnaliştii au făcut astfel referire la faptul că atât românii, cât şi bulgarii vin în Anglia nu ca să muncească, ci ca să cerşească de la autorităţi ajutoare sociale consistente.

Reporterii The Sun susțin că au stat de vorbă cu persoane din Bulgaria, cărora le-au prezentat cazul a doi britanici care primesc împreună aproape 18.000 de lire pe an din partea statului și n-au de gând să muncească prea curând în aceste condiții.

 Concluzia reporterilor The Sun după vizita în Bulgaria e drastică: din 2014, "o armată de români și bulgari" va invada Marea Britanie pentru trăi din mila sistemului de asigurări sociale britanic. Nicăieri în materialul tabloidului nu se precizează că ajutoarele oferite de statul britanic nu pot fi obținute de persoane care nu au muncit în prealabil în Marea Britanie. Beneficiile pot fi obținute doar de persoane care au plătit taxe pe teritoriul Marii Britanii, însă jurnaliștii britanici se prefac că nu înțeleg acest lucru.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel