Românii din diaspora: jigniri rasiste la adresa Irinei Begu

Federația asociațiilor de români din Europa (FADERE) condamnă vehement jignirea adusă de către Carolina Garcia tenismenei românce Irina Begu și cere ca Federația Internațională de Tenis să ia de urgență măsuri în acest caz.

Astazi, intr-un turneu din Statele Unite, tenismena Carolina Garcia a jignit-o pe Irina Begu spunand „o sa pierd cu tiganca asta”.
 
Astăzi, într-un turneu din SUA, tenismena Carolina Garcia a jignit-o pe Irina Begu spunând 'o să pierd cu țiganca asta'.
 
"Mă supără și gestul rușinos al sportivei din Franța, care de altfel a și pierdut în fața Irinei Begu, dar mă revoltă mai mult faptul că reprezentanții autorităților de stat și sportive din țara noastră dorm. Ei probabil speră ca acesta se va dovedi doar un alt caz în care, peste câteva săptămâni, ne vor scoate ochii cu luări de poziție precum 'am luat act' sau 'analizăm cu atenție situația'. Este inadmisibil să ți se spună 'țigan' pe străzile capitalelor europene, doar pentru faptul că te-ai născut în România", a declarat Daniel Tecu, președintele FADERE.
 
 
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel