ROMÂNII AU TALENT. Mihaela Rădulescu, glume de autobază în ziua de Paști

În prima zi de Paști,  ROMÂNII AU TALENT ne-a oferit un show păcătos: imagini  cu sâni goi, percuție la fese și dansuri lascive. 

Andra a fost cea care a atras atenția, când pe scena de la "Românii au talent" o fată își dezvelise sânii și, cu pieptul mânjit de vopsea, se făcea că desenează ceva pe o hârtie. „Ne-am pierdut deja mult timp", a spus și Andi Moisescu despre moment, precizează paginademedia.ro.

Mihaela Rădulescu a fost singura care a apreciat prestația oferită de Pro TV în prima zi de Paște, în timp ce pe ecran au fost prezentați, în mai multe primplanuri, sânii dezgloiți ai tinerei. Concluzia celorlalți jurați a fost aceea că tânăra nu a dorit decât să-și arate sânii. 

În emisiunea de Paște, pe lângă prim planurile repetate cu sânii goi ai concurentei, mânjiți de vopsea, Românii au talent a mai prezentat un număr de percuție la fese: un tânăr încerca să cânte ceva lovind trei tinere aplecate peste fesele acoperite sumar.
Într-un alt număr, două tinere dansau lasciv cu mișcări care trimiteau la un act sexual. Au trecut mai departe.

Citește și: Andreea Marin, REACȚIE la declarațiile Mihaelei Rădulescu

Din aceeași emisiune nu au lipsit glumele despre bătături în palmă, făcute de Mihaela Rădulescu sau legate de un concurent care a arătat o poză cu un baros pe care-l ținea în pantaloni.

Mihaela Rădulescu a mai avut  un mesaj și  la adresa unui concurent, care i-a lăsat pe toţi mască când a apărut pe scenă cu o drujbă. Bărbatul a sculptat cu drujba într-o bucată de lemn, fapt care a încântat-o la nebunie pe Mihaela.

Mai ştii să faci şi altceva cu scula aia? Eşti un bărbat adevărat!, a fost replica acesteia. De aceea, el a dorit să îi arate Mihaelei ce mai poate face cu drujba, şi a desfăcut mai multe sticle de bere cu ea. Deşi momentul nu a fost deloc artistic, el a fost trimis direct în etapa următoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel