Robert de Niro, în vacanţă cu soţii Travolta

În urma scandalului cu care se confruntă John Travolta, acuzat de hărţuire sexuală, actorul beneficiază de grija aproape părintească a lui Robert De Niro, care l-a luat în vacanţă în Grecia, pe iahtul său.

[caption id="attachment_209971" align="aligncenter" width="505"] Sursă foto: dailymail.co.uk[/caption]

Alături de cei doi se află şi soţia lui Travolta, Kelly Preston, care, deşi se părea că va ceda tensiunii şi va cere divorţul, aşa cum relataseră tabloidele, aceasta a decis să îi mai dea o şansă starului din Pulp Fiction, informează Dailymail.

John Travolta şi Robert De Niro au filmat împreună Killing Season în cursul acestui an, ocazie cu care s-au plimbat pe Mediterană cu iahturile lor în mai multe rânduri. Soţii Travolta s-au întors recent de pe insula grecească Mykonos, faimoasă pentru plajele sale, dar şi pentru viaţa de noapte, locul fiind cunoscut ca o destinaţie favorită de comunitatea gay, potrivit Ziare.com Cei doi, căsătoriţi din anul 1991, au fost fotografiaţi plimbându-se pe plajă ţinându-se de mână. În iunie, ei au ţinut mortiş să-şi demonstreze public sentimentele sărutându-se la premiera unui film. Cuplul a pierdut un copil, pe Jett, în 2009, în vârstă de 17 ani, însă mai are o fiică, Ella Blue, în vârsta de 11 ani, şi un fiu, Benjamin, de aproape 2 ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel