EXIT-POLL alegeri parlamentare. Călin Popescu Tăriceanu, acuzație explozivă

Călin Popescu Tăriceanu, copreședintele ALDE, face primele declarații după rezultatele alegerilor parlamentare. 

UPDATE ora 21:00. În declarația oficială, Călin Popescu Tăriceanu a afirmat că ”Doresc să mulțumesc celor care ne-au dat votul lor în această zi extrem de importantă, o zi de cotitură pentru România. Acest vot înseamnă, în primul rând, un vot de încredere pentru valorile liberale pe care le reprezentăm, pentru democrație, pentru libertate, pentru drepturile individului. Sigur că ceea ce constatăm acum sunt rezultatele date de exit-poll-uri și, din acest motiv, aș dori să mă înțelegeți că sunt foarte rezervat în a descrie scenarii de viitor care să ne privească și prefer să așteptăm numărătoarea oficială a votulurilor și rezultatele numărătorii oficiale pentru a putea vorbi mai mult despre ceea ce dorim să facem mai departe”. 

”Vreau să profit și să transmit un mesaj colegilor mei din țară în a-i preveni și a-i ruga să fie foarte atenți din acest moment la procesul de numărătoare a voturilor, la redactarea proceselor verbale cu rezultatele votului în fiecare secție de vot în așa fel încât rezultatele noastre să nu fie afectate de eventualele tentative de fraudare despre care avem anumite informații”, a mai spus Călin Popescu Tăriceanu. 

”Există un risc, ca adversarii noștri să încerce în ultimul moment prin fraude în secțiile de votare să ne împingă sub pragul electoral. Informațiile pe care le avem din teritoriu indică o astfel de posibilitate. Simpaticul sistem care conduce România în ultima perioadă se teme de ALDE”, a spus Călin Popescu Tăriceanu, pentru Antena 3. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel