Rezultat alegeri SUA 2020. Fostul avocat al lui Trump: Nu are suficientă tărie de caracter

Donald Trump
Donald Trump

Michael Cohen, fostul avocat al lui Donald Trump, îl face praf pe actualul preşedinte SUA. Acesta spune despre Trump că "nu are suficientă tărie de caracter pentru a ceda în faţa lui Joe Biden". 

„Donald Trump spune multe lucruri lipsite de orice logică. Cum a fost şi birtherismul (o teorie a conspiraţiei privind originea lui Barack Obama -n.red): am detectivii mei în Hawaii. Iată ce am aflat. E o minciuna cap-coadă, în proporţie de 99,9% tot ce scoate pe gură e o mare farsă. Nu are niciun gând să zăbovească la Casa Albă după 20 ianuarie. Îl vor da afară. Doar ştie prea bine. Obiceiul lui e să revină pe 5 sau 6 ianuarie după vacanţa de Crăciun. Îi place să meargă în acea perioadă la Mar-A-Lago. Am o bănuială că nici nu se va mai întoarce la Washington. Nu cred că are de gând să fie prezent la învestire, întrucât din principiu nu e omul care să suporte să stea la o masă ştiind că toate camerele vor fi pe el şi toţi îl vor socoti un învins. Nu ar putea face asta”, a declarat Michael Cohen, potrivit Adevărul. 

"Nu are suficientă tărie de caracter"


„Nu are suficientă tărie de caracter pentru a ceda cu eleganţă. Are nevoie să-şi ţină alegătorii mobilizaţi în jurul său. În următorii 30 de ani tot va spune că i s-au furat alegerile şi el este preşedintele de drept. Îşi va ţine armata MAGA pe poziţii şi pregătită la semnalul lui, va continua să fie o ameninţare”, a mai spus Cohen. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel