Revoluționarii continuă lupta cu regimul Băsescu

Pe Forumul Portalului Revoluției, a fost lansat un Apel al revoluționarilor, susținut de o serie de membrii care au contribuit la formularea apelului și care au subscris online. Revoluţionarii cer înlăturarea de la putere a lui Traian Băsescu şi consideră că "drepturile noastre, la libertate, democraţie, fericire, respect etc, sunt drepturi generale, ale tuturor cetăţenilor României şi ele trebuie apărate prioritar".

Iată apelul revoluţionarilor:

Doamnelor si Domnilor Revolutionari,

Noi, cei care ne exprimam pe cel mai liber forum din Romania, care putem scrie orice, despre oricine, oricand si in orice fel de abordare, dorim sa ne prezervam libertatile cucerite prin propria noastra lupta. Sunt drepturile si libertatile noastre pe care trebuie sa ni le respecte oricine, din tara sau din afara ei, pentru ca am varsat sange pentru ele si pentru cetatenii acestei tari. De aceea, va rugam sa acordati in continuare mai multa atentie problemei inlaturarii complete de la putere a celui mai mare dusman al romanilor, presedintele suspendat Traian Basescu si sa lasati pe plan secund problemele drepturilor proprii revolutionarilor, atacate si suspendate de mercenarii dictatorului. Drepturile noastre, la libertate, democratie, fericire, respect etc, sunt drepturi generale, ale tuturor cetatenilor Romaniei si ele trebuie aparate prioritar. Cele specifice noua sau altora, sa ramana pe plan secund, nereprezentand o prioritate generala, a tuturor. Caci - reducand la absurd situatia - ce am face noi cu niste indemnizatii redobandite, daca statul nostru ar fi condus dictatorial, impotriva libertatilor, drepturilor si vointei majoritatii?

Ne gasim in momente de cumpana nationala. Nu sunt vorbe mari si nu intentionam sa va tinem un discurs politic in ton caragialesc. Este fundamental sa ne concentram pe ceea ce este important pentru intreaga natiune in aceste zile, sa ne recastigam dreptul de fi respectati. Dupa aceeea, vom putea privi in continuare pe oricine in ochi, asa cum n-o vor putea face cei care vor absenta acum, sau si mai rau, cei care sunt in tabara tradatoare. Onoarea este o virtute care innobileaza, dar se pierde ușor. Sa fim la inaltimea ei!

Presiunea politica, interna si internationala, exercitata asupra tarii, a noastra, a tuturor romanilor, are cauze insuficient deslusite pana in prezent, dar oricine poate sa constate ca se incearca negarea dreptului nostru la libera determinare. In mod explicit si paradoxal, ni se neaga dreptul votului liber exprimat si consecintele legice ale exprimarii lui. Ori democratia nu exista in afara dreptului la vot si a respectarii rezultatului acestui act democratic fundamental.

Sprijinita de complici interni si externi, asa-zisa "problema romaneasca" tinde sa devina o problema europeana si acest fapt nu place multor cancelarii. Votul masiv al romanilor temporizeaza planurile dusmanilor tarii, ale celor care vor o Romanie supusa, redusa la statut de colonie sau chiar destramata. Votul a noua milioane si jumatate de romani are semnificatia inaltarii capului din jugul sclaviei, indica faptul ca nu au reusit sa ne spele creierele, ca mai avem instincte politice si nationale corecte, ca suntem apti de unitate si vointa comuna, apti de a lupta pentru libertatea noastra.

Doamnelor si Domnilor Revolutionari,

Sa dam dovada ca revolutionarii sunt prima forta a constiintei nationale. Nu e prea mult pentru noi, caci nu va cerem decat sa ramaneti aceiasi oameni minunati din 1989. Stim greutatile care va apasa, pentru ca si noi ne confruntam cu ele, deci stim ca sunt nemeritate si ca politica dusa de fortele ostile revolutionarilor va revolta la fel ca pe noi. Dar ce semnificatie pot avea acestea in comparatie cu favoarea pe care ne-o face tara de a fi in prima linie a apararii libertatilor ei? Caci e o favoare pe deplin castigata, cu nenumarate sacrificii, in urma cu douazeci si trei de ani. Parafrazand o vorba celebra, noi, revolutionarii, trebuie sa fim tot ce am fost si mai mult decat atat. Destinul ne-a rezervat aceasta mare onoare, oportunitate, incercare, spuneti-i cum vreti, de a mai dovedi o data, atat noua, natiunii, cat si lumii intregi, ca am ramas aceiasi oameni integri ai Romaniei, ca Revolutia din Decembrie 1989 nu a fost un accident al istoriei, sau doar o conspiratie a puterilor mondiale, ca a fost un act de demnitate al acestei natiuni.

Dumnezeu sa ajute Romania!

*Apel al unui grup de revolutionari reuniti pe Forumul Portalului Revolutiei Romane,

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel