REVOLTĂ după postarea unei gravide. Ce ”meniu” a primit într-un spital de stat. ”Oare de ce plătim mii de lei lunar pentru CAS?”

foto: Pixabay
foto: Pixabay

O postare de pe rețelele de socializare despre meniul pe care-l primește o gravidă într-un spital de stat a ridicat Internetul în picioare. Val dur de reacții. 

"Oare de ce plătim mii de lei lunar pentru CAS? Un mic dejun pentru o mămică internată în spital care are încă o viață în ea (este în 5 luni). Acasă mănâncă des, nu pentru că vrea ea (nu a fost o mâncăcioasă de când o știu), ci pentru că organismul ei și suflețelul ăla mic cer.

Revin cu întrebarea "de ce plătim atâția bani la CAS?" Mâncarea de prânz la fel de toată jenă... Poate îmi răspunde cineva? Eu aș pune directorul spitalului să mănânce meniul ăla. Poate așa va schimbă ceva.

Două nopți și o zi spitalizare a primit 2 mic dejun, 1 prânz și o cină.

Și costurile:

- Analize 93.20 lei

- materiale sanitare 14,83 lei

- medicamente 10.97 lei

- masă 20 lei (nu a avut două zile întregi)

- cheltuieli spitalizare 1450 lei

Total 1.588 lei pentru o zi și două nopți de spitalizare. Plus 20 lei televizorul pe care nu primești chitanță. Aici sunt banii pe care îi decontează CAS", se arată într-o postare pe Facebook, devenită virală. 

Oamenii au reacționat imediat. Replici acide

"Meniuri "bogate în vitamine"! Oare când se va schimba ceva?", "Poate că ar trebui... meniul de "cantina parlamentarilor" prețuri modice... meniuri wow..", "Bine că în pușcărie trebuie mâncare cu calorii, căldură, sală de sport", "Temă de casă pentru parlamentari! Și poftă bună! Credeam că în România anului 2021 - cel puțin la acest capitol stăm mai bine!", au fost câteva dintre comentariile publicate la postarea femeii. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel