Retrocedările lui Klaus Iohannis, anchetate de Corpul de Control al Guvernului

Corpul de Control al Guvernului a demarat o anchetă pentru retrocedările făcute de primarul Sibiului, Klaus Iohannis. Antena 3 a dezvăluit posibile neregului în legătură cu retrocedări făcute în Sibiu.

În ultimii ani, licee, şcoli, grădiniţe şi chiar Filarmonica din oraş au ajuns în proprietatea Forumului Democrat al Germanilor din România, condus de cel care a semnat retrocedările: Klaus Iohannis. Palatul Brukenthal a ajuns la Biserica Evanghelică.

Şeful Autorităţii Naţionale de Restituire a Proprietăţilor, George Băeşu, spune că această anchetă reprezintă rezultatul muncii a doi ani de zile a ANRP.

Citește și: Curtea Constituționala s-a spălat pe mâini în cazul lui Klaus Iohannis

"Aşa cum ştiţi şi cred că nimeni nu se mai îndoieşte, lupa pe retrocedări a fost pusă de premierul Ponta. Nu este o noutate faptul că de doi ani de zile spunem cum s-a jefuit Fondul Proprietatea, cum s-au dat zeci şi sute de hectare de păduri, nu numai că am vorbit, am întreprins măsuri pentru readucerea unor suprafeţe de terenuri în contul statului, am cerut anulări de titluri de proprietate, am transmis dosare la organele competente. În concluzie, acum poate se văd rezultatele unei munci de peste doi ani de zile."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel