Rețeta frumuseții lui Jennifer Lopez, dezvăluită. Dietă strictă. Cum a reușit să oprească timpul în loc

Jennifer Lopez arată fantastic la cei 51 de ani. Secretul celebrei cântărețe a fost dezvăluit. 

Cântăreața Jennifer Lopez își sfidează vârsta, dovadă stau corpul tonifiat și tenul impecabil. Însă nu fără sacrificii. În spatele corpului său perfect, stau două figuri celebre, doi antrenori cunoscuți internațional: David Kirsch, din New York, și Tracy Anderson, din LA. Daily Mail scrie că Jennifer Lopez a adoptat un stil alimentar care, pentru o persoană care doar visează să aibă corpul artistei, pare o dietă continuă. Se pare că vedeta are o dietă strictă de doar 1400 de calorii pe zi. În plus, se pare că Jennifer Lopez alege detoxifierea vegană, nu bea deloc cafea sau alcool și nici nu stă la soare. 

Sportul, cheia fericirii

Într-un interviu, Jennifer Lopez afirma că e convinsă că exercițiile fizice sunt cheia fericirii. ”Sunt 100% sigură că exercițiile fizice sunt parte din ceea ce mă face atât de fericită” spunea ea. ”Fac exerciții fizice de trei sau patru ori pe săptămână” dezvăluia Jennifer Lopez, care adăuga: ”Când sunt în New York, mă antrenez cu David Kirsch, este un antrenor incredibil. Când sunt în  L.A., mă antrenez cu Tracy Anderson...”. 

”Abdomenul este făcut în bucătărie” spune Jennifer Lopez. Vedeta mănâncă totul organic, fiind o dietă bine gândită, care asigură ”un echilibru între proteine de foarte bună calitate și alimente bogate în nutrienți, totul fiind proaspăt”. 

Fără zahăr și carbohidrați

Dimineața, la micul dejun, Jennifer Lopez alege un shake de proteine, de 90 de calorii, amestecat cu lapte de quinoa sau cu apă. ”Până la prânz, mor de foame” spunea ea. În ianuarie 2019, ea a urmat o dietă de detoxifiere care presupunea ca la prânz să mănânce doar salate. Zahărul și carbohidrații au fost eliminate din dietă, pe lângă cofeină. Într-un jurnal alimentar, Jennifer Lopez dezvăluia că masa sa de seară constă într-un piept de pui dezosat, fără piele, la grătar, cu jumătate de cană de varză de Bruxelles și jumătate de ingame coapte cu sare de mare. Proteinele adăugate în dietă au fost necesare pentru senzația de sațietate. Pieptul de pui poate fi înlocuit, la masa de seară, cu carne de vită, somon sau biban de mare, iar varza de Bruxelles cu legume verzi, sparanghel, broccoli și kale. 

”Fără 8 ore de somn, o iau razna”

În același timp, Jennifer Lopez a spus că acum are mereu la ea un fruct, pentru a se asigura că nu i se face foame de la o masă la alta. În plus, ea spune că bea multă apă, mai ales înainte de antrenament, simțind că-i dă mai multă forță. E atentă și la somn. ”Fără 8 ore de somn, o iau razna” spunea ea, care adăugă că ideal ar fi să aibă 9-10 ore de somn. 

Cum își îngrijește tenul

”Băutul, fumatul și cofeina îți distrug pielea. Nu beau, nu fumez. Asta chiar îți distruge pielea pe măsură ce îmbătrânești” mai atenționează vedeta.

Jennifer Lopez mai afirmă că mereu își spală fața după exercițiile fizice, pentru a menține porii curați. Dacă e dimineață, folosește cremă hidratantă, cremă de protecție solară și machiaj, dacă e seară, folosește cremă hidratantă și cremă pentru conturul ochilor. 

Și, în urma tuturor eforturilor pe care le depune pentru a arăta impecabil, se mândrește cu apariția ei: ”Unii spun că arăt mai bine decât în 2000” dezvăluie Jeniffer Lopez. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel