Referendum. Netflix, captura care va stârni reacții

Rodica Mitu / 01 oct 2018 / 19:35 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Netflix a transmis, luni, 1 octombrie, un mesaj pe contul de Facebook privind referendumul pentru aprobarea revizuirii Constituției în privința redefinirii familiei drept căsătoria dintre un bărbat și o femeie.

Așadar, luni, pe pagina de Facebook, Netflix a postat o captură ce conține trei imagini: una cu un cuplu format dintr-un bărbat și o femeie, alta din două femei și a treia din doi bărbați.

„Binging. Este alegerea ta cu cine vrei să o faci", este mesajul transmis de Netflix.

Referendumul va avea loc pe parcursul a două zile, respectiv 6 şi 7 octombrie, între orele 7.00 şi 21.00. Întrebarea care va fi adresată românilor va fi: „Sunteţi de acord cu legea de revizuire a Constituţiei României în forma adoptată de Parlament?".

Senatul a adoptat, pe data de 11 septembrie, în calitate de for decizional, iniţiativa cetăţenească de revizuire a Constituţiei potrivit căreia familia se întemeiază pe căsătoria între un bărbat şi o femeie, nu pe cea consimţită între soţi. „Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între un bărbat şi o femeie pe egalitatea acestora şi pe dreptul şi îndatorirea părinţilor de a asigura creşterea, educaţia şi instituirea copiilor”, prevede modificarea adusă articolului 48 din Constituţia României.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24