Referendum. Carmen Dan: Eu pot să vă asigur

Vlad Manolache / 03 oct 2018 / 13:00 Salveaza PDF Comentarii
Carmen Dan
Descriere foto: Carmen Dan

Minsitrul de Interne, Carmen Dan, a făcut clarificări cu privire la paza secțiilor de votare pe timpul referendumului.

Ministrul de Interne, Carmen Dan și-a expus punctul de vedere după ce s-a vehiculat că vor fi probeleme cu privire la paza secțiilor de votare din cauza deficitului de personal.

"Eu pot să vă asigur că nicio secție de votare organizată pentru referendumul din 6,7 octombrie, nu este altcumva decât în protecția angajaților Ministerului Afacerilor Interne. Poliția Română a și ieșit cu un comuncat și eu cred că explicațiile și poziționarea au fost pertinente" a declarat Carmen Dan.

Nu putem să acoperim deficitul de azi pe mâine.

Cât despre acoperirea deficitului de personal din cadrul Ministerului de Interne, Carmen Dan a declarat că perioada estimată este de 3, 4 ani.

"Noi ne ținem cu multă determinare de implementarea strategiei de acoperire a acestui deficit. Continuăm să fim preocupați pentru că nu putem să acoperim deficitul de azi pe mâine. Este o polică ce rămâne în preocuparea noastră și eu sper ca la finalul perioadei asumate, am spus că în trei, patru ani de zile estimăm să acoperim tot deficitul, vom ajunge la acel punct", a mai spus Carmen Dan.


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27