Recompensă de un MILION de dolari pe capul unui interlop român. L-ar fi ucis în SUA pe unul din liderii clanului Sadoveanu

Foto cu caracter ilustrativ Pexels
Foto cu caracter ilustrativ Pexels

Departamentul de Poliție din Anaheim, California, a emis un mandat de arestare, însoțit de o recompensă de un milion de dolari pentru un interlop român care și-ar fi ucis în SUA unul dintre rivali.

Este vorba despre Florin Răducanu, în vârstă de 37 de ani. Românul este suspectat că l-a împușcat pe Aurel Trandafir, în vârstă de 42 de ani, weekendul trecut, potrivit anaheim.net. Trandafir este unul dintre liderii clanului Sadoveanu, scrie Protv. Polițiștii au emis deja un mandat de arestare pe numele acestuia și îl caută. Totodată, este oferită și o recompensă de un milion de dolari pentru cel care reușește să îl prindă pe Răducanu.

Duminică, 24 ianuarie, ofițerii Departamentului de Poliție din Anaheim au fost înștiințați despre faptul că în motelul Abby’s Anaheimer Inn au fost trase arme de foc. Ajunși la fața locului, oamenii legii l-au găsit pe Aurel Trandafir, care era împușcat. Victima a fost transportată de urgență la spital, dar a decedat la scurt timp. La momentul împușcării, Trandafir era căutat de autoritățile din România pentru jaf, precizează Poliția din Anaheim.

Autoritățile le-au cerut ajutorul cetățenilor pentru a-l găsi pe Răducanu menționând că este periculos, poate fi înarmat și folosește de obicei pseudonime. Recompensa pentru aducerea românului în faţa justiţiei este de un milion de dolari. Totuși, și cei care vor oferi informații utile despre el, pot fi recompensaţi.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel