Cosmin Necula, primarul Bacăului, reacţie după ce Dragoş Benea a propus retragerea sprijinului politic pentru el

Primarul PSD al Bacăului, Cosmin Necula, spune că propunerea privind retragerea sprijinului politic pentru el trebuia discutată în interiorul organiziției, nu pe Facebook. „Dragoș, eu vreau să lucrez cu tine în continuare”, spune Necula.

Primarul PSD al Bacăului, Cosmin Necula, a declarat, vineri, într-o conferință de presă, că atitudinea lui Dragoș Benea i se pare pripită. În opinia lui Necula, propunerea privind retragerea sprijinului politic trebuia discutată în interiorul organiziției, nu pe Facebook. Edilul a afirmat că el are ca datorie să aducă „banii înapoi la locuitorii Bacăului”, transmite Mediafax.

„Dragoș, eu vreau să lucrez cu tine în continuare, dar se pare că uităm faptul că totuși ne pregătim de alegeri, un pas deosebit de important în viața acestui partid”, a spus primarul.

Ce a propus preşedintele PSD Bacău

Președintele PSD Bacău, Dragoş Benea, a propus retragerea sprijinului politic pentru primarul PSD al Bacăului, Cosmin Necula, susținând că edilul face cereri „provocatoare” Guvernului, respectiv cere bani pentru a acoperi datoriile locale.

Dragoş Benea a scris pe Facebook că a sprijinit necondiționat orașul Bacău ori de câte ori a fost necesar, peste 200 de proiecte aflându-se în diferite stadii de execuție în județ, finanțate de Guvern, însă nu se pot face solicitări „neserioase și provocatoare” Guvernului. Benea a dat ca exemplu ultima adresă a Primăriei Bacău, prin care se cer Executivului 160 milioane lei, adică 11-12 la sută din suma disponibilă la nivelul întregii țări.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel