Reacția lui Oreste când a aflat că Mircea Badea va deveni tătic

Oreste a aflat că, în câteva luni, fostul său coleg de platou, Mircea Badea, va deveni tătic. Chiar dacă în ultimele săptămâni a fost o situație conflictuală între cei doi, vestea cea mare l-a bucurat din suflet pe Oreste.

Jurnalistul a ținut să-i transmită și un mesaj de felicitare prezentatorului emisiunii ”În gura presei”. Oreste speră doar un singur lucru – ca rolul de tătic să îl facă pe Mircea Badea mai matur și mai înțelept pentru a aborda altfel lucrurile în viața cotidiană.

"Dincolo de diferențele noastre de opinie, de ceea ce ne desparte la nivel de filosofie politică şi socială, eu mă bucur foarte mult pentru Mircea Badea. În viaţa fiecărui om, apariţia unui copil e un prilej de reflecţie profundă cu privire la viitorul ţării în care va creşte acest copil. Un plus de maturitate şi înţelepciune, venite odată cu naşterea unui copil, nu strică nimănui. Dacă el se va schimba, nu pot şti decât Dumnezeu şi subiectul în cauză. Eu nu pot să declar decât că mă bucur foarte mult şi că îi urez ca venirea acestui copil să-i aducă maturitate, înţelepciune şi multă bucurie, şi poate cu ocazia asta să reflectăm cu toţii mai profund asupra viitorului", a declarat, pentru "ring", Oreste Teodorescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel