EXCLUSIV  Răzvan Ionescu s-a întors în PSD: Mână de ajutor în reconstrucția și regăsirea partidului

În cursul acestei zile, Răzvan Ionescu s-a reînscris în PSD.

După 16 ani de când a făcut un pas în spate, Răzvan Ionescu a decis să revină în PSD. Contactat de DC News, acesta ne-a confirmat că s-a înscris în organizația PSD Călărași.

Întrebat de ce a decis să revină în politică în an electoral, acesta a precizat că s-a decis să se întoarcă în PSD pentru a da o mână de ajutor partidului. „În niciun caz nu e vorba despre oportunitate, în condițiile actuale nu putem vorbi de așa ceva. Partidul trece printr-un proces de transformare, de regăsire a unui mesaj către electorat”, ne-a precizat Răzvan Ionescu care a subliniat că electoratul PSD-ului s-a schimbat foarte mult iar problemele tinerilor sunt înțelese greu.

El a precizat că decizia de a se reîntoarce în PSD ține și de atașamentul pe care îl are față de o stângă democratică și de partidul în care s-a dezvoltat ca politician între 1996 și 2004.

Răzvan Ionescu a adăugat că decizia vine după o „simțire personală”, considerând că e un moment prielnic iar prezența sa poate aduce o contribuție importantă în regăsirea partidului și în reconstrucția PSD.

Răzvan Ionescu a deținut mai multe funcții de conducere în cadrul PDSR iar în 2000 a fost ales deputat de Bihor în Parlamentul României.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel