EXCLUSIV  Răzvan Cuc, dezvăluire la DC News. Intervenția Vioricăi Dăncilă în construcția de autostrăzi

Razvan Cuc
Razvan Cuc

Executarea cu o viteză mult mai mare decât în anii trecuți a lucrărilor de infrastructură din România este o consecință și a implicării directe a prim-ministrului Viorica Dăncilă în supravegherea termenelor de execuție.

Această informație ne-a fost dezvăluită de ministrul transpoturilor Răzvan Cuc, într-un interviu exclusiv pentru DC News:

”Tot ce am făcut eu în acest mandat sunt lucruri care au fost girate de doamna prim-ministru, care mi-a spus: ”Răzvan, trebuie să urgentăm lucrurile pentru că românii nu mai au răbdare” și așa am accelerat procedurile. Dânsa a creat departamentul de infrastructură la nivelul Guvernului care ne cere săptămânal termenele! Pe lângă monitorizarea pe care o fac eu pe lângă companii, avem o dublă monitorizare de la conducerea Guvernului, ceea ce este foarte bine”, a explicat ministrul Cuc.

Se urgentează foarte mult termenele. Acolo unde sunt probleme administrative se desfășoară mult mai rapid pentru că dânsa poate interveni direct - oricum o făcea, dar acum e și mai intens - pentru că ia toate contractele. Avem discuții săptămânale în care mă întreabă cum stăm, ce s-a întâmplat etc.”, a mai explicat Răzvan Cuc intervenția prim ministrului Viorica Dăncilă în urgentarea lucrărilor la autostrăzi. 

”Tot ce facem este să dăm un imbold și mai mare pentru a accelera lucrările”, a completat el. Mai multe informații despre stadiul lucrărilor de infrastructură în România aflați direct de la ministrul Transporturilor din interviul de mai jos:

VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel