Război între Victor Ponta și Vladimir Tismăneanu în mediul online

Vladimir Tismăneanu a lansat un atac dur la adresa lui Călin Popescu Tăriceanu și a lui Victor Ponta. Într-o postare recentă pe Facebook, politologul spune despre cei doi politicieni că sunt "căpușe, impertinenți, impenitenți, batjocoritori si trufași", fapt ce a generat o reacție ironică din partea fostului premir Victor Ponta. 

"Așa arată nomenclatura, cu mutre de ciocoi si rânjete de arendași. Cu metehne de Gore Pirgu și suflete de Stănică Rațiu. Ciocoiul Tăriceanu nu stă la coadă precum muritorii de rând, el s-a nascut cu stea in frunte, este predestinat să se jertfească pe altarul interesului național. Nu vremelnic, nu sporadic, ci zi de zi și ceas de ceas. Logoreic incurabil si mitoman iremediabil, arendașul Ponta se crede biruitor și atunci când este irevocabil infrânt. Sunt impertinenți, impenitenți, batjocoritori si trufași. Le lipsește cu desăvarșire noțiunea de bine public. La drept vorbind, sunt doar nominal cetățeni. In realitate, sunt căpușe!", a scris, în urmă cu o zi, Vladimir Tismăneanu pe contul său de Facebook, atașând și o imagine cu Victor Ponta și Călin Popescu Tăriceanu.

Replica fostul premier nu s-a lăsat așteptată, care îi prevede, ironic, fie un post în Guvernul Tehnocrat, fie de deputat pe listele PNL. 

"Ce frumos, ce eleganta, ce verb superior, cata educatie si eruditie la Domnul Profesor Tismaneanu! 

"Intelectualii lui Basescu" incearca in fiecare zi sa isi depaseasca Stapanul - "capuse, impertinenti, mutre de ciocoi si ranjete..." (vezi stimate Domnule Profesor Tismaneanu ca am pus ghilimele )

Ba chiar distinsul Domn Tismaneanu ne acuza ca suntem "Nomenclatura" (el stie cred cel mai bine ce mai inseamna si asta!). In curand o sa putem spune fara sa gresim ca Basescu este "intelectualul lui Tismaneanu" (si nu doar el)!

Dupa aceasta dovada de eleganta, competenta si superioritate stiu ce urmeaza pentru distinsul domn Tismaneanu - o sa prinda un post de ministru in Guvernul Tehnocrat (ca doar injura bine) si de deputat pe listele PNL (ca la cati fosti comunisti si securisti sunt la PNL mai merge unu')!

Dar serios - acestia sunt oamenii care ne spun mereu la alegeri pe cine "sa nu votam" si sa alegem mereu raul mai mic! Si ne mai miram ca Romania este asa cum este!?", este postarea fostului premier.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel