Rareș Bogdan: Victor Ponta a vrut să-l sune pe Iurie Leancă în timpul dezbaterii cu Klaus Iohannis

Rareș Bogdan, realizatorul de la Realitatea TV, a dezvăluit pe Facebook numele prietenului pe care  Victor Ponta a vrut să îl sune în timpul dezbaterii prezidențiale.

Rareș Bogdan a scris pe pagina sa de facebook, că în momentul în care a aflat că va veni și Klaus Iohannis la dezbaterea de marți seara, au fost schimbate temele de emisiune, iar Teodor Meleșcanu a fost scos din proiectul de emsiune cu premierul, iar Iurie Leancă, premierul Moldovei, nu a mai fost sunat, deși a așteptat toată emsiunea pentru a intra în direct:

"Imediat ce si-a anuntat prezenta domnul Johannis, am schimbat Studioul si asezarea in Platou. Dar si Temele de discuție. L-am scos practic pe Melescanu- min. Externe din proiectul de emisiune cu premierul-candidat si nu l-am mai sunat pe Premierul Leanca al Moldovei, cel care a așteptat sa fie sunat toata emisiunea. Va spun, cu mare sinceritate, ca nu am nimic sa îmi reprosez, NU am încercat in emisiunea dezbatere sa favorizez pe cineva, cu atât mai puțin pe domnul Ponta!", se arată pe pagina de facebook a lui Rareș Bogdan.

Citește și: DEZBATERE PONTA-IOHANNIS: Rareș Bogdan, dezvăluiri despre fotografia de colecție cu Daciana Sârbu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel