DEZBATERE PONTA-IOHANNIS: Rareș Bogdan, dezvăluiri despre fotografia de colecție cu Daciana Sârbu

Rareș Bogdan a reacționat după ce în mediul online a circulat o fotografie realizată, marți seară, în platoul Realitatea TV, în care moderatorul primei dezbateri electorale televizate între Victor Ponta și Klaus Iohannis apare alături de Daciana Sârbu într-o postură care îi face să pară destul de intimi.

"Doamnelor si Domnilor, legat de poza care circula pe facebook...am vazut si eu ca m-au fotografiat chiar atunci.... Nu e nici un pupat! I-am spus ceva la ureche D-nei Daciana Sarbu, mai exact sa nu il mai lase pe sotul ei, care e Premier al Romaniei totusi, sa poarte vestuta la costum, pentru ca e o chestiune ce tine de alte vremuri. E usor desuet. Simplu. Asta i-am spus. Eu tin ca romanii, oricare ar fi ei, sa arate macar ca politicienii italieni, daca nu ca cei britanici. D-na Sarbu mi-a raspuns ca stie si mi-a explicat si de ce poarta vestuta sotul ei. Am inteles.

Eu le atrag atentia invitatilor, inainte de a intra in direct, indiferent de culoarea lor politica, inclusiv sa isi aranjeze nodul la cravata! Iar multora le dau sacouri sau camasi sau si una si alta, pentru ca nu permit nimanui sa apara la "Jocuri de putere" ca de pe strada, club sau teren de sport!", a scris Rareş Bogdan pe Facebook.

Vezi AICI fotografia

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel