Rareș Bogdan surprinde după DEMISIA lui Victor Ponta

rares bogdan dc
rares bogdan dc

Rareș Bogdan a avut o primă reacție după ce Victor Ponta a demisionat din Guvern.

"Eu sunt un om pozitiv. Nici nu știu dacă să mă bucur sau să mă îngrijorez", a spus Rareș Bogdan, după ce Ponta și-a depus mandatul. Realizatorul Realitatea TV consideră că demisiile lui Victor Ponta și Cristian Popescu Piedone reprezintă o victorie a străzii.

Rareș Bogdan consideră că acum toată responsabilitatea e pe umerii președintelui Klaus Iohannis. Realizatorul "Jocuri de Putere" susține că Iohannis, prin faptul că a empatizat cu strada marți seară, a dat încredere românilor care vor o schimbare.

Rareș Bogdan este, însă, revoltat că, spune el, jandarmeria a refuzat să mai ofere cifrele reale ale celor din stradă, la protestele de marți seara. "O să ii cer demisia și șefului jandarmeriei române", a continuat jurnalistul.

Realizatorul "Jocuri de Putere" consideră că cea mai bună soluție pentru a da satisfacție străzii și opiniei publice este "să vedem un guvern de tehnocrați cu un prim-ministru tehnocrat". "Oamenii trebuie să înțeleagă că o țară nu se poate guverna doar cu societate civilă", a mai menționat Rareș Bogdan, scrie Realitatea.net.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel