Răfuială între familii. Doi tineri înjunghiați de un minor

Crimă
Crimă

 Doi frați în vârstă de 21, respectiv 17 ani din comuna Sâmboleni (Cluj) au fost înjunghiați de mai multe ori de către un minor, la săniuș.

Agresorul în vârstă de 15 ani este cercetat de parchet, nefiind la prima faptă de acest gen. De Crăciun, a bătut crunt un bărbat în vârstă de 56 de ani.

Cei doi frați au fost înjunghiați cu un briceag, iar agresiunea a venit în urma unei dușmănii dintre familii, notează Gazeta de Cluj. 

 „Mi-a ieşit în faţă acest Iacob, cu un cuţit ascuns sub haină şi m-a întrebat de ce mă dau şmecher. I-am răspuns că nu fac aşa ceva, la care acesta – în momentul când am vrut să trec pe lângă el – a scos cuţitul şi m-a lovit în spate”, a povestit Cosmin, unul dintre frați.

„Am sărit să-l salvez pe Cosmin, dar am alunecat, aşa că pentru Iacob a fost uşor de tot să mă înţepe, de două ori, odată în claviculă şi încă o dată în zona bazinului”, a spus și Vasile, potrivit sursei citate.

Instigat de cumnat să atace

„Cuţitul i-a fost dat lui Iacob de cumnatul său, care l-a instigat să ne atace. Apoi, plini de sânge am ajuns cumva acasă  – fiindcă stăm aproape de pârtie – iar mama a anunţat ambulanţa. A venit rapid poliţia la faţa locului şi apoi salvarea şi ne-au dus la Cluj, la U.P.U., unde în timp ce ni se acorda primul ajutor a mai venit un rând de poliţişti”, a mai spus Cosmin. 

„Poliţiştii fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs incidentul, în vederea luării măsurilor legale care se impun, fiind înregistrat un dosar penal la unitatea de parchet competent”, a declarat, pentru Gazeta de Cluj, Carmen Jucan, purtător de cuvânt al I.P.J.Cluj.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel