Rafa Nadal - probleme de sănătate la Geneva, în Laver Cup

Rafael Nadal
Rafael Nadal

Rafael Nadal a dezvăluit că a jucat cu infiltraţii, din cauza unei uşoare accidentări suferite la mâna stângă.

Tenismanul spaniol Rafael Nadal a dezvăluit că a jucat cu infiltraţii, din cauza unei uşoare accidentări suferite la mâna stângă, în meciul disputat în Laver Cup de la Geneva, în care selecţionata Europei a învins Restul Lumii cu 13-11.

Spaniolul a jucat sâmbătă cu infiltraţii la meciul cu Milos Raonic (6-3, 7-6) şi apoi în partida de dublu în care a făcut pereche cu Stefanos Tsitsipas împotriva lui Jack Sock şi Nick Kyrgios.

Mâna mea este un pic inflamată de la New York. Am simţit încă din prima zi şi apoi inflamaţia a crescut. A trebuit să fac infiltraţii, pentru că eram pregătit să joc, dar apoi sâmbătă a fost mai rău. Nu am mai făcut infiltraţii pentru că nu era nevoie să fiu 100%, a declarat Nadal, nr. 2 mondial, la o conferinţă de presă.

Duminică, Nadal trebuia să facă pereche la dublu cu Roger Federer şi să joace o partidă de simplu cu Nick Kyrgios, dar şi-a anunţat retragerea cu o oră înainte de jocul la dublu.

Sper că problema nu îmi va schimba calendarul şi ţintele mele, a adăugat Nadal, care nu a confirmat turneele la care va mai juca în 2019. El urmează să se căsătorească cu Francisca Perello pe 19 octombrie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel