Radu Tudor, după moartea lui Bogdan Stanoevici: "E dovada vie că o persoană poate să moară dacă crede în conspiraţii. Haosul e GATA"

Radu Tudor - sursa: Facebook
Radu Tudor - sursa: Facebook

Jurnalistul Radu Tudor a avut un mesaj dur după moartea actorului Bogdan Stanoevici la adresa tuturor celor care dau informaţii false şi manipulează încă de la începutul pandemiei. 

"În ultimul an, căzuse într-o plasă, o extremă foarte periculoasă care se manifestă astăzi din plin în România. Partide politice, persoane politice, indivizi fără niciun fel de chemare în a vorbi despre boli infecţioase şi virusuri se pronunţă în spaţiul public în legatură cu cauza unui deces, în legătura cu efectul unui vaccin, în legătură cu existenţa sau inexistenţa unor manifestări ale bolii. Trăim, din păcate, nişte momente atât de complicate şi oamenii mai slabi de înger pică în această plasă infernală, în loc să îi asculte pe medicii specialişti, să se ghideze după sfaturile lor. 

Ei bine, Bogdan picase în această plasă. Spunea că  nu poartă mască, că e sănătos, deşi avea astm bronşic din copilărie, avea hipertensiune arterială. Am vorbit despre aceste afecţiuni care pot fi foarte periculoase când ai COVID-19. Îmi pare rău că a murit Bogdan Stanoevici, îmi pare rău că a căzut în plasa acestor curente, şi acest caz e dovada vie că o persoană poate să moară când crede în conspiraţii, în ştiri false, se lasă manipulat. E trist, e foarte trist că se întâmplă acest lucru în România. E neplăcut că de mai bine de un an de zile trebuie să dezminţim valurile de manipulare şi de conspiraţii care se revarsă asupra populaţiei României. 

Această veste e cel mai bun exemplu. E cazul şcoală legat de motivele pentru care nu trebuie să vă lăsaţi pradă minciunilor. Iată de ce nu trebuie să îi ascultaţi pe politicienii care vorbesc despre boli infecţioase, de ce trebuie să vă uitaţi cu mare atenţie la aceste cerinţe medicale care sunt transpuse sub formă de restricţii sau obligativităţi. 

Bogdan Stanoevici a murit, Dumnezeu să îl odihnească. Probabil până la sfârşitul acestei pandemii vom mai vorbi espre astfel de cazuri grave. Datoria noastră este să îi ascultăm şi să îi urmărim pe fiecare la locurile lor. Preoţii vorbind despre biserică, medicii despre vaccinuri şi medicină, politicienii despre politică. Dacă le amestecăm, haosul e gata. Nu cu preoţi în politică, nu cu politicieni în biserică şi medicină. Nu cu indivizi care pur şi simplu aruncă în aer stabilitatea emoţională a unor semeni de-ai noştri", a spus Radu Tudor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel