EXCLUSIV  Radu Buzăianu, după mesajul lui Dide: Am o veste proastă

Radu Buzăianu
Radu Buzăianu

Radu Buzăianu, jurnalist B1 TV, a avut o reacție după mesajul lui Cristian Mihai Dide vizavi de moartea unei femei-jandarm.

”Ce voiam eu sa va intreb, mai stiti cand ne certam, ca mie mi s-a parut ceva tembel sa te pui cu picioarele pe Manuela Harabor ca parca intr-un loc rezervat persoanelor cu handicap si voi, asa, de dragul unuia, Dide, imi explicati cum trebuie vazut, ca trebuia sa-si care copilul dupa ea cā permisul de parcare e doar daca e baiatul cu ea? Mai stiti cand va puneati obrazul pentru toti nebunii doar pentru ca acestia injurau psdu? Si eu va intrebam atunci ceva de genul, daca criminala de la metrou ar fi fost si anti-psd ati fi trecut-o si p-aia la capitolul, "bai, stati un pic, sa vedem exact ce s-a intamplat"? Mai stiti?

Eh, pentru cei cu care am purtat acele discutii in contradictoriu si pentru cel caruia in mod stupid ii luati apararea, bai, am o veste proasta. Se pare ca pana la urma bebelusul lovit pe trecerea de pietoni, chiar daca avea o mama angajata la Jandarmerie, bai, ce sa vezi, a supravietuit”, a scris Radu Buzăianu pe Facebook.

Incident cu actrița Hărăbor

Amintim că într-un interviu la DC News, actrița Manuela Hărăbor a făcut declarații cutremurătoare în urma conflictului cu protestatarul Cristian Mihai Dide.

[citeste si]

”E o perioadă de anarhie, în care lumea se revoltă și încearcă să-și facă dreptate cu propriile puteri, așa cum îi taie capul, ceea ce nu e benefic nimănui. Nici nu m-a recunoscut prima dată, sinceră să fiu. Cred că ulterior, după ce a urcat clipul pe Facebook, i s-a spus. Am convingerea că, pe moment, nici n-a știut cine sunt. Era într-un moment în care oricum picheta Primăria Capitalei. Aveam o problemă chiar personală legată de Andrei. Culmea, culmea! Era parcarea goală, dar nici nu m-am uitat când polițistul mi-a deschis un spațiu și m-a pus să parchez. În prima zi, nu mi-am dat seama de amploarea poveștii. Dacă eram cumva în situația de a parca într-o parcare arhiplină și se întâmpla acest eveniment, probabil că eram linșată cu pietre, nici nu vreau să mă gândesc. Lumea ajunge într-un nivel în care nervii sunt încordați la maximum, încât nu mai au control asupra faptelor, pentru că e lipsit de umanitate și exemplu acesta și alte exemple din ultimul an. Când îți pierzi uzul rațiunii, omul se dezumanizează. Toate chestiunile astea care nu sunt umane, noi n-am fost făcuți așa, ne duce într-o zonă animalică despre care putem spune că merge doar pe instinct" a spus Manuela Hărăbor, în interviul video realizat pentru DCNews.

VEZI ȘI: EXCLUSIV Dide și moartea femeii-jandarm. Interviu: Ce ascunde postarea care a șocat România



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel