RA-APPS nu a vândut vila din Snagov, propusă lui Traian Băsescu

RA-APPS nu a reușit să vândă vila 11 din Snagov, propusă inițial fostului președinte Traian Băsescu drept reședință. Nu a primit nicio ofertă. 

Nici la a treia încercare de vânzare, după ce a redus succesiv preţul de pornire, vila nu a fost vândută. Va fi inițiată procedura de negociere, potrivit Antena 3. Astfel, vila 11 din Snagov ar putea fi vândută la un preț cu 30% mai mic, dar nu sub valoarea de inventar a imobilului.

Începând cu luna februarie, RA-APPS a încercat de trei ori să vândă vila, reducând preţul cu câte 10%, de la 3.018.900 euro plus TVA la 2.720.900 euro plus TVA, respectiv la 2.422.900 euro plus TVA. Licitaţiile pregătite nu au mai fost organizate, din lipsă de oferte.

Vila 11 din Snagov i-a fost propusă iniţial fostului preşedinte Traian Băsescu de către Guvern ca reşedinţă, alături de alte şase imobile. Traian Băsescu a spus că a agreat această variantă, dar nu a mai primit răspuns din partea Guvernului.

Vila, cu etaj şi mansardă, are o suprafaţă utilă de 1.702 metri pătraţi şi o arie desfăşurată de 2.085 metri pătraţi, având anexată o clădire administrativă de 183 metri pătraţi, o clădire de birouri de 58,41 metri pătraţi şi dispunând de un teren de 27.412 metri pătraţi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel