Quintus, demisie de onoare după un uriaș scandal. Atac la Tăriceanu

Preşedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu-Quintus, îi transmite copreşedintelui ALDE Călin Popescu-Tăriceanu că ar reflecta asupra unei eventuale demisii din partid numai dacă un liberal adevărat i-ar solicita un asemenea gest.

'Am citit şi eu prin ziare că distinsul meu fost coleg şi fost preşedinte al PNL, nu-i rostesc numele, mi-a cerut demisia de onoare. Când un om de onoare mi-ar cere o asemenea demisie, m-aş gândi să reflectez. Până atunci însă îmi văd de îndatoririle mele pe care mi le îndeplinesc de peste 70 de ani în PNL, pe care nu l-am părăsit nici când am fost ameninţat cu moartea, nici când am fost închis, nici când am fost surghiunit, pentru că am crezut în PNL. Când un liberal adevărat mi-ar cere demisia, aş da să mă gândesc, până atunci să ne vedem de treabă în partidul nostru şi fiecare să se aşeze acolo unde crede că îi este rostul şi interesul', afirmă Quintus, într-un mesaj video postat, duminică, pe pagina de Facebook a PNL.

Călin Popescu-Tăriceanu a afirmat vineri, la Ploieşti, că este o 'imbecilitate' decizia de nominalizare a lui Marian Munteanu din partea PNL drept candidat la Primăria Bucureştiului.

[citeste si]

'Este o ruşine pentru PNL care doreşte să se mai revendice de la tradiţia istorică să vină acum cu un asemenea candidat pentru Primăria Bucureştiului. Mai mult de atât, cred că singura posibilitate pentru a contracara această imbecilitate a conducerii PNL-ului de astăzi de a desemna un astfel de candidat este ca preşedintele de onoare al PNL Mircea Ionescu-Quintus să opună veto-ul său moral şi politic acestei decizii', a spus Tăriceanu.

Din punctul său de vedere, o altă variantă ar fi ca Mircea Ionescu-Quintus să îşi dea demisia. 'Cealaltă variantă este să îşi dea demisia de onoare din calitatea de preşedinte al PNL dacă consideră că rămâne fidel idealurilor sale liberale din tinereţe', a transmis Tăriceanu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel