EXCLUSIV  PSD, ”Revoluție fiscală”. Multinaționalele, semnal de alarmă. Borza: ”Câinele nu pleacă de la măcelărie”

Deputatul Remus Borza a vorbit la interviurile DC News despre noile măsuri fiscale adoptate de Guvern.

”De la 1 ianuarie 2018 o să avem 1% pe cifra de afaceri. Pe actualul sitem, acesta complicat, la buget vin 2,4 miliarde de lei. Întrebarea: o să vină mai mult sau mai puțin? O să vină mai mult! IMM-urile, asta înseamnă 394,000 de IMM-uri, până în 500,000 de euro cifră de afaceri.

Și mai sunt cam 20,000 de firme cu cifră de afaceri între 500,000 și 1 milion. Vorbim de aproximativ 420,000 de firme. Ele au 44% din cifra de afaceri a României și vreo 2,5 milioane de salariați. (...) Vor fi bani mai mulți la bugetul de asigurări sociale. Din 2009 am început să înregistrăm deficite pe care le acoperim de la bugetul consolidat al statului. Evident că avem acest dezechilibru între 5,2 milioane de pensionari și un 4,8 milioane de salariați. Trebuie corectat. Cum îl corectăm? Aducând mai mulți bani la bugetul de asigurări sociale”, a declarat Remus Borza la DC News.

Întrebat dacă vor pleca multinaționalele din România după aceste măsuri ale Guvernului, Remus Borza a răspuns categoric: ”nu pleacă câinele de la măcelărie” care a mai precizat că ”România este o țară stabilă”.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel