Proteste. Ingrid Mocanu: Să urli ca din gură de șarpe că...

Ingrid Mocanu
Ingrid Mocanu

Ingrid Mocanu a transmis un mesaj după conferința de presă de duminică susținută de către ministrul Carmen Dan.

„Ministrul Carmen Dan a prezentat raportul filmului "Revoluției" și a demontat cele mai multe manipulări: femeia în cărucior, bărbatul în cărucior (ce josnicie să folosești astfel de oameni în scopuri abjecte), jandarmerița voioasă, gazele mutante, blocarea diasporei la graniță, bătaia celor pașnici, etc. A mai spus că serviciile nu au transmis cine știe ce informații despre violențe, deși rețelele de socializare erau pline de astfel de mesaje: că vor ocupa Guvernul "pașnic".

Păi cât să te ducă bibilica, măi protestatarule, să îți imaginezi că vei intra în Guvern fără să te cheme Dăncilă acolo (și nu putea, măcar pentru că era plecată în concediu) și că vei face asta "pașnic"?

Și să te aștepți, în naivitatea ta, că jandarmii te vor lăsa să faci asta, că doar așa este o țară "ca afară": protestatarii intră pe la Merkel sau pe la Macron prin birouri cam când vor "românașii" noștri.

După care să urli ca din gură de șarpe că te-au împiedicat jandarmii și ți-au dat cu gaze, când tu aruncai cu ce-ți venea la îndemână și loveai forțele de ordine cu bastoane și steaguri (că toată țara a văzut asta). Și toate astea după ce tu participi la miting neautorizat, unde simpla participare este o încălcare de lege ... desigur, clamând respectarea legii de către ceilalți.
În țara în care "Atenție, eliberați zona...", că așa scrie în lege e violență și M*** orice partid este opinie politică e greu să ne mai facem bine”, a scris Ingrid Mocanu pe Facebook.

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat că acţiunile violente ale unora dintre manifestanţi au determinat pierderea caracterului paşnic al adunării publice din 10 august şi intervenţia forţelor de ordine, subliniind că MAI va trata 'în mod echidistant şi fără discriminare' această situaţie, iar Legea se aplică 'în mod egal jandarmilor, persoanelor violente şi celor care au instigat la astfel de acţiuni'.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel