Proteste corupție. Ponta: Să mulțumim celor care au pus umărul la acest "brand de țară"

[] []

16 feb 2017 / 11:38
Salveaza PDF Comentarii

O televiziune din Germania a introdus în program un video educațional în care vorbește copiilor despre corupția din România.

Victor Ponta a spus, ironic, că ar trebui să mulțumim tuturor celor din țară și din afară care au pus umărul la acest nou "brand de țară".

"Bravo - sa fim mandri! Dupa ce la inceputul anilor '90 am fost poporul care "mananca lebedele din Viena" am devenit "tiganii cersetori din Franta", violatorii si criminalii din Italia si acum - iata - exemplu de coruptie pentru copiii din Germania! Sa multumim tuturor celor din tara si din afara care au pus umarul la acest nou "brand de tara"!

Sigur ca in 2013-2015 am fost tara cu cea mai mare crestere economica din Uniunea Europeana, cu cea mai rapida crestere a absorbtiei fondurilor europene, cu cele mai bune conditii fiscale pentru investitii, cu cea mai mare crestere procentuala a salariului mediu, cu cel mai rapid internet si cei mai buni tineri IT-isti etc! Dar asta suna foarte prost!!!! Nu poti sa spui asa ceva despre Romania elevilor germani!

Asa ca presedintele nostru s-a gandit "cu atentie si preocupare" si ne-a facut din nou exemplu de scoala pentru copiii din Germania! Ghinion!", a scris Victor Ponta pe Facebook.







loading...
VOTEAZA ARTICOLUL
   Pozitive: +30    Negative: 0

TOP STIRI CELE MAI...


loading...







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

n-nxt.D4A4-n3