Proteste anti-grațiere. Tăriceanu: Manipulare! Iohannis, un prizonier

Tăriceanu - Dragnea
Tăriceanu - Dragnea

Călin Popescu Tăriceanu a spus că în spatele protestelor există o mare manipulare. De asemenea, acesta consideră că președintele Klaus Iohannis este prizonierul instituțiilor de forță din România.

"Văd că se discută în continuare de un proiect de amnistie de care nu a discutat nimeni la nivelul arcului guvernamental. Lucrul acesta nu mă face decât să constat încă o dată că foarte mulți dintre cei care probabil astăzi sunt în stradă, sunt niște oameni de bună-credință, dar există o manipulare uriașă în spate. Această manipulare uriașă nu este decât expresia luptei pentru putere în România. Pe de o parte, avem sistemul care vrea să-și conserve pârgiile de putere și pe de altă parte, există o majoritate parlamentară care este legitimată de rezultatul alegerilor din 11 decembrie. Această majoritate a degajat un guvern și acest guvern s-a apucat să facă treabă.

Este nevoie de revenirea la normalitate care înseamnă eliminarea ingerințelor serviciilor secrete în justiție, să avem o justiție independentă, să nu mai avem plimbarea oamenilor cu cătușe la televizor, abuzuri grave în justiție, procese care s-au soldat cu oameni condamnați și care și-au câștigat dreptea la CEDO.

[citeste si]

În tot acest tablou, mai recent avem un jucător major, care este președintele Iohannis. Un președinte despre care eu am spus că este prizonierul instituțiilor de forță din România", a declarat Tăriceanu, notează B1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel