EXCLUSIV  PROTESTATARII REVIN în Piața Victoriei pe 5 decembrie. Dide: Dacă până vineri nu se modifică legea, de luni nu se mai poate face nimic

[] []

03 dec 2019 / 10:05
Salveaza PDF Comentarii
Dide
Dide

Pe 5 decembrie va avea loc un nou protest în Piața Victoriei. 

Pe 5 decembrie 2019, în Piața Victoriei, va avea loc un protest - pentru alegeri în două tururi și pentru alegeri anticipate. Despre acest subiect, am discutat cu Cristian Mihai Dide, președintele Evoluție în instituție. L-am întrebat de ce promovează acest protest.

”Reprezentativitatea votului într-un singur tur la primărie este foarte mic în cazul în care va rămâne așa. Avem primari aleși cu 10 % din numărul total de electori, ceea ce nu este normal într-o democrație”, a zis Cristian Mihai Dide pentru DC News.

”Protestele au rezolvat foarte multe, sper să se rezolve și de această dată și sper ca lumea să înțeleagă. Timpul este foarte scurt, dacă nu este voință din partea Guvernului, nu o să se schimbe nimic. Dacă până vineri nu se schimbă legea, de luni nu se mai poate schimba”, a mai spus Cristian Mihai Dide care a adăugat că speră ca românii să iasă în stradă pe 5 decembrie.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27